Atabouw
Klantgerichtheid en vakmanschap staan al sinds oprichting centraal bij ATA bouw. Door daarnaast consequent de technische ontwikkelingen op de voet te volgen, kunnen wij onze opdrachtgevers altijd uitstekend van dienst zijn. Een ruime kennis van zaken, vakmanschap en capaciteit maken het ons mogelijk zeer uiteenlopende opdrachten te realiseren. Door onze moderne bedrijfsvoering zijn wij in staat om zowel kleinere opdrachten als complete nieuwbouwprojecten voor onze rekening te nemen. De activiteiten waar wij ons op richten, strekken zich uit van restauratie, onderhoud, verbouwingen en renovatie tot woning- en utiliteitsbouw.

Klantgericht
ATA bouwt zet zich nadrukkelijk klantgericht in de markt. Werken in bouwteams is ons dan ook niet vreemd. De voordelen: gedegen adviezen gedurende de gehele ontwikkelingsfase en een substantiele bijdrage in ieder stadium van het bouwproces. Alle projecten kunnen zo efficient en kwalitatief op hoog niveau afgewikkeld worden. Natuurlijk altijd marktconform. Ook via aanbestedingen worden regelmatig projecten verworven. Onze eindproducten zijn van hoge kwaliteit; onze prijsstelling is zeer reeel. Zorg, advies, klantvriendelijkheid, creativiteit, inventiviteit en know-how, wij voldoen aan alle voorwaarden voor een efficiente gang van zaken bij de realisering van projecten.

Mensen
ATA bouw is een bedrijf van en voor mensen. Een en ander is duidelijk zichtbaar in onze aandacht voor opleidingen, veiligheid en milieu. Niet voor niets is het overgrote deel van het personeel al sinds lange tijd bij ons in dienst.

Betrouwbaar
Een financieel kerngezonde en betrouwbare bouwpartner: de juiste typering voor ons bedrijf. Degelijk, transparant en recht door zee. U maakt kennis met een modern, meedenkend en daadkrachtig bouwbedrijf met korte, effectieve communicatielijnen.